Bra att veta

Information inför bokat besök:

– Vi garanterar att möblerna/mattorna blir rena efter att vi har varit på plats, det kan ni även se med blotta ögat när vi tömmer vattenbehållaren från vår maskin om ni är på plats. Beroende på vad det är för fläck, material på möbeln/mattan och ålder på fläcken kan vi garantera att vi gör vårt yttersta för att få bort den, men kan inte garantera total fläckborttagning av förståeliga skäl. 99% av alla fläckar vi möter försvinner och möbeln/mattan får sig ett ordentligt lyft när vi är klara med vår rengöring.

– Observera även att de flesta textila möbler och mattor tål tvätt, men för att försäkra oss om att inte ge tomma löften ber vi alltid om bilder och efterfrågar typ av textil (bomull/siden/sammet/syntet osv) eller vid större arbeten erbjuder platsbesök innan vi lämnar offert.

– Vi tar självklart ansvar för själva arbetet men om möbeln/mattan enligt tillverkares instruktioner inte tål vatten och rengöringsmedel (exempelvis viskosmattor) och vi inte rekommenderar tvätt av visst material, men kund ändå önskar att vi rengör det, ber vi er skriva på en överenskommelse om att ni önskar rengöring och att ansvaret ligger hos er vid rengöring av den specifika möbeln eller mattan.

– Om kund vid besök önskar få ytterligare möbler rengjorda när vi är på plats kan denna beställning göras direkt. Kund får då omgående nytt prisförslag och godkänner på mail. Vi avsätter alltid extra tid vid våra bokningar för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

– Bra att veta när man beställer tvätt av möbler är att olika stoppning, underlag, tyg har olika torktider. Oftast hinner sängen/möbeln torka inom några timmar när vi endast gör fläckborttagning i samband med torr rengöring. När det kommer till tvätt av madrasser, mattor och större möbler som soffor rekommenderar vi att man beställer det på sommaren då man kan vädra och släppa ut fukten. Det går bra att tvätta andra årstider också, men då får man räkna med lite längre torktid, allt mellan 4-24 timmar beroende på möbeln.