Möbelvård och mattvätt

Är du ute efter att rengöra dina madrasser, möbler och mattor på ett effektivt och skonsamt sätt? Då har du hittat rätt! På köpet får du även fräschare luft, då vår maskin även rengör luften i hemmet under tiden vår personal rengör dina ägodelar.

Torr rengöring av möbler, mattor och madrasser. (Denna tjänst rekommenderar vi att man använder sig av vid
flera tillfällen under året för att hålla sina ägodelar rena och fräscha )

Vår kraftfulla maskin gör, med hjälp av det speciella vibrerande munstycket och den lämpligaste (beroende på materialet) sugkraften, rent på djupet. Med hjälp av ett HEPA-filter och vanligt vatten, stannar all smuts i maskinen och ur den kommer endast ren luft. Detta innebär då att även luften i rummet filtreras bara genom att maskinen är på.

Skonsam tvätt av möbler, mattor och madrasser. (Denna tjänst rekommenderar vi vid behov, om olyckan varit framme och en fläck eller odör måste bort så snart som möjligt, eller en gång per halvår eller år för att på ett skonsamt sätt tvätta sina ägodelar, hålla dem fräscha och ge dem nytt liv)

Vid beställning av tvätt genomförs först torr rengöring av det önskade föremålet och sedan tvättas det med vatten och ett skonsamt, miljövänligt tvättmedel. Vår utbildade personal ser till att skonsamt och manuellt ta bort de fläckar som finns och ser till att lämna möbeln, mattan eller madrassen i bästa möjliga skick.

Vi garanterar inte att fläcken kommer försvinna, då det helt beror på materialet och vilken typ av fläck det gäller, dess ålder osv, men vi kan garantera att det efter vår tvätt är rent!

Vilken typ av smuts är det som försvinner från möblerna när vi har varit på plats? Jo vanligt damm, döda hudceller, men även kvalster och allergener, så som pollen, och övriga micropartiklar rengörs med hjälp av maskinen vi använder i vårt dagliga arbete.

Vi ser framemot att ge nytt liv i era möbler!
/Nero Clean Teamet